Over ons

Bloemenboetiek biedt een enorm assortiment aan bloemen, planten en decoratie voor alle gelegenheden. De zaak bestaat al meer dan 30 jaar en steunt op ervaren en gepassioneerde medewerkers met specialisatie in de bloemschikkunst en interieurdecoratie.

Bloemenboetiek staat bekend om zijn uitgebreide service en persoonlijke omgang met klanten. Geregeld bezoeken de zaakvoerders nationale en internationale beurzen. De bloemen en planten worden rechtstreeks ingekocht op de veiling en zijn van een hoge kwaliteit. U kan altijd bij onze medewerkers terecht voor persoonlijk advies of hulp bij de keuze van een geschikt geschenk of boeket voor elke gelegenheid.

Bloemen kunnen over heel de wereld aan huis worden geleverd indien u dat wenst en u ons de correcte adresgegevens kan bezorgen.

Bloemenboetiek in Hoogstraten is goed bereikbaar en heeft een eigen parking, zodat u op een comfortabele manier uw bestelling kan afhalen of gewoon rustig kan rondkijken en genieten van ons aanbod. Voor uw gemak hebben we ook een online bestel service van diverse boeketten.